Algemene voorwaarden

Besparen

Gloeilampen, maar ook spaarlampen en tl-verlichting wekken op een andere manier licht op dan LED lampen. LED lampen kunnen een veel groter deel van de elektriciteit omzetten in licht. Vergelijkbare verlichting voor minder stroom dus. Dat verlaagt het elektriciteitsverbruik én de milieubelasting. Daarnaast bespaart u met LED verlichting in onderhoud.

Houdt het u tegen om uw conventionele verlichting te vervangen voor de “duurdere” LED lampen omdat de eenmalige investering in verhouding zo groot lijkt? Bedenk dat u het geld sowieso uitgeeft, ook als u het -niet- doet. Echter dan aan de energiemaatschappij en onderhoud.  In veel gevallen heeft u de investeringskosten er binnen 2 jaar uit. Vanaf dat moment houd u jarenlang elke maand geld over dat u anders weggeeft. Een behoorlijk betere investering (van gemiddeld 60 tot 80%) dan bijvoorbeeld sparen bij een bank.

U wilt wel LED-verlichting maar heeft een budgetbarrière? 

Wellicht wilt u ook wel graag zo snel mogelijk besparen, maar is gebrek aan budget de belangrijkste barrière om het project goedgekeurd te krijgen. Wij werken samen met partners welke deze budget barrière doorbreken. Wij verzorgen de complete LED verlichting voor uw pand.  Voor u vergt het geen eigen investering terwijl u wel direct kan genieten van de nieuwe lichtbeleving. De betaling geschiedt vanuit de besparing die voortkomt uit uw energiebesparing. Het project hoeft zo niet  op de balans te staan en niet in te grijpen op het werkkapitaal van de onderneming. Heldere en bondige contracten zonder kleine lettertjes. Vraag gerust naar de mogelijkheden.