Algemene voorwaarden

LED Spots

Met de led downlighter kan een ruimte goed en direct verlicht worden. De downlighter doet denken aan de traditionele spot maar is niet draaibaar. De lichtbundel richt zich dan ook naar beneden toe en geeft zo een goede verlichting van de ruimte. Ideaal voor wie voldoende licht wil maar ook een strak en modern design zoekt. Deze worden veel in woonkamers en kantoorruimten toegepast, maar passen met betrekking tot hun verlichting en mooie design vrijwel overal.

De verschillen met de diverse inbouw Led dowlight armaturen zijn met name het vermogen, wat natuurlijk weer gelijk staat aan de hoeveelheid licht wat het armatuur geeft. Ook zijn er grote verschillen met de inbouw maten van de inbouw led downlight armaturen. We leveren een verschillende en met name de meest gebruikte LED Spots. Al onze producten zijn geselecteerd op hun betrouwbaarheid, veiligheid en rendement zodat we u kunnen verzekeren van de duurzaamste oplossing. Daarnaast is het merendeel van onze producten verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleurtemperatuur, zodat ze voor iedere gewenste situatie ingezet kunnen worden.

Naast dat downlighters ruimtes groter laten lijken hebben ze nog meer voordelen zoals een erg laag energieverbruik. LED downlighters hebben een lange levensduur. Ze gaan veel langer mee dan gewone spaarlampen of halogeen lampen. Downlighters geven in vergelijking met gewone lampen meer licht per watt, omdat ze minder fel zijn en dus het licht egaler verspreiden. Dit geeft een lichtere ruimte en daarom is er dus minder watt nodig. Downlight LED lampen zijn dus niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

Bent u nieuwsgierig naar hoe onze LED downlighters u geld kunnen besparen èn betere verlichting kunnen opleveren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.