Algemene voorwaarden

Over ons

LED Saving is een jonge wendbare organisatie die zich no-nonse richt op wat ú wilt. Besparen én duurzaam bezig zijn. LED Saving biedt maatwerkoplossingen met betaalbare producten in het A-segment.  We zijn onafhankelijk, werken samen met gerenommeerde partners en kunnen zodoende flexibel kiezen tussen productlijnen en u voorzien van een eerlijk en transparant advies.

Over de producten
Er wordt een groot hoeveel LED verlichting aangeboden op internet. Vaak ziet u door de bomen het bos niet meer. Hoe vergelijkt u het aanbod met elkaar? Waaraan kunt u zien dat het hoogwaardig is? Als het is voorzien van een keurmerk en er staat aangegeven dat de LED lamp veel branduren meegaat dan is het toch goed?

Het aantal branduren en lichtopbrengst geeft een indicatie, maar vanaf hier is het juist goed om verder te kijken. Bij gebruik van goedkope materialen is de kans op snelle afname van de werkelijke lichtopbrengst groot en verkort de beoogde duurzaamheid. Daarnaast is er een vergroot risico op verkleuringen bij bijvoorbeeld de LED panelen en in sommige gevallen kan een slechte driver zelfs brandgevaar opleveren. Ook voor LED lampen geldt dus dat goedkoop vaak duurkoop is. LED Saving kiest ervoor met hoogwaardig materiaal te werken, zodat de beoogde duurzaamheid ook gehaald wordt. Wij kunnen dit zien én aan u uitleggen aan de hand van specificaties.

Bespaaradvies 
Door het huidige verbruik en de onderhoudskosten in kaart te brengen van uw huidige verlichting en deze te vergelijken met wanneer u alles vervangt voor vergelijkbare lichtopbrengsten middels LED lampen, heeft u uw bespaarkansen in beeld. Al deze informatie is transparant en toetsbaar door uzelf.

Een lichtplan op maat
LED Saving adviseert en levert ook projectverlichting op maat. Met onze partners met jarenlange ervaring zijn wij in staat een passend lichtplan uit te zetten dat past bij uw situatie. Het project wordt geheel naar uw wensen ingevuld. Bovendien voldoet ons verlichtingsprogramma aan hoge kwaliteitseisen.
Een lichtplan opstellen brengt structuur in uw ideeën. Het verschaft duidelijkheid over de uitgangspunten en vereenvoudigt zo het werk van de projectbegeleider en de installateur. LED Saving vertaalt de wensen en gedachten van de opdrachtgever naar praktische oplossingen door goed te luisteren en in te spelen op de suggesties van de ontwerper. Uw creativiteit en goede smaak gecombineerd met onze ervaring levert het ideale verlichtingsconcept.

Meer informatie? We komen graag even bij u langs voor een kosteloos advies van uw bespaarkansen.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *